Intuïtieve schilderijen & Magazine

De SCHILDERIJEN zijn vrijwel allemaal gemaakt op canvasdoek met acrylverf en houtskool. Een enkele op hout. De werken die zijn gemarkeerd met een * zijn verkocht. Heb je interesse in het aankopen van één van mijn werken of wil je in opdracht een eigen Intuïtief schilderij door mij of samen met mij maken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel het nummer 06-43153948. Vanaf november 2017 zijn er ook WANDDOEKEN van enkele werken te koop. Elk doek is uniek en ook weer beschilderd. Vanaf juni 2018 zijn er ook UNIEKE SJAALS (katoen met 30% zijde) van de kunstwerken te koop. Prijs: 59 euro per sjaal (van iedere sjaal is er maar eentje).

 

 

 

Mijn eigen Themamagazine ‘ANDERS Omgaan met verlies‘ biedt inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in creatieve vormen en diensten rondom afscheid en verlies. Een eigentijds tijdschrift met persoonlijke verhalen en ervaringen.

fotoinhoud  fotocolofon 

Voor meer informatie of bestellen van een exemplaar (3,95 euro excl. porto) kun je bellen met 06-43153948 of het contactformulier invullen.

 

 eigenwerk-button

← Back