Eigen werk & Magazine

Verhalen in Verf

De schilderijen zijn allemaal gemaakt op canvasdoek met acrylverf en houtskool. De doeken die zijn gemarkeerd met een * zijn verkocht. Heb je interesse in het aankopen van één van mijn werken of wil je in opdracht een eigen Intuïtief schilderij door mij of samen met mij maken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel het nummer 06-43153948.

 

 

 

Mijn eigen Themamagazine ‘ANDERS Omgaan met verlies‘ is vanaf NU verkrijgbaar!

Het magazine biedt inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in creatieve vormen en diensten rondom afscheid en verlies. Een eigentijds tijdschrift met persoonlijke verhalen en ervaringen.

fotoinhoud  fotocolofon 

Voor meer informatie of bestellen van een exemplaar (3,95 euro excl. porto) kun je bellen met 06-43153948 of het contactformulier invullen.

 

 eigenwerk-button

← Back